Välkommen! Vi har över 900 olika reservdelar direkt i eget lager - Lagervarorna skickas samma eller nästa arbetsdag från beställningen och leveranstid är ca 2-5 vardagar.

Integritetspolicy

I denna integritetspolicy hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter. Genom att använda våra tjänster accepterar du denna integritetspolicy. Saunaparts.se har åtagit sig att skydda din integritet och ger dig möjlighet att påverka hur vi behandlar dina uppgifter.

Den insamlade informationen används i första hand för att fullgöra kontrakt, såsom en beställning, och lagras endast under den tid som krävs enligt lag. Informationen kan också användas för webbplatsutveckling, analys eller inriktning av annonser.

1. Kontaktinformation

Administratör och ansvariga för de behandlade personuppgifterna är:

Saunaparts.se / MolTech Oy Finland
Kalkkikiventie 1
04300 Tuusula

support@saunaparts.se
www.saunaparts.se
FI08210491

Vid behov kan du kontakta oss för att fråga mer om databehandling.

2. Insamling av personlig information

Saunaparts.se samlar in och behandlar dina personuppgifter när du gör en beställning i vår webbutik, registrerar dig som användare av vår sida, prenumererar på nyhetsbrevet, skickar varukorgsinformationen till dig själv via e-post eller lägger till produkter i varukorgen . Vi samlar även in information om ditt besök i vår webbutik med hjälp av cookies (se avsnittet Cookies).

Information som tillhandahålls av användaren

Vid beställning samlas den information som krävs för behandlingen och leveransen av beställningen, såsom användarens förnamn, efternamn, adress, postnummer och verksamhetsställe, e-postadress och telefonnummer. Vid orderhantering och kundservice samlar vi dessutom in meddelanden som kunden skickar.

När du registrerar dig som användare (skapar ett användarkonto) samlar vi in ​​användarens kontaktuppgifter samt en e-postadress och ett telefonnummer. Registrering är inte obligatoriskt för att göra en beställning.

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev sparar vi den e-postadress du anger. Du kan när som helst avregistrera dig och få din information borttagen från vår nyhetsbrevslista.

Annan information insamlad

Vår webbutik samlar in följande typer av information:

  • leveransinformation vald i kassan, betalningstransaktionsinformation och innehållet i kundvagnen
  • analysdata relaterade till webbutikens surfning och webbhistorik (se avsnittet cookies)

3. Användning av personuppgifter

De personuppgifter du lämnar och de insamlade uppgifterna används för:

  • behandling, leverans och kundservice av din beställning
  • att implementera webbutikens funktionalitet
  • personalisering och marknadsföringsinriktning
  • utveckling av vår webbutik och tjänst

I princip lämnar vi inte över kunduppgifter till tredje part, förutom när det är nödvändigt. Din information kan komma att delas med följande tredje parter:

  • Transportföretag
  • Betalningsförmedlare / Kreditgivare
  • Våra partners, till exempel i fall av produktklagomål eller serviceförfrågningar
  • Företag som Google som tillhandahåller analyser
  • Klarna för betalningslösningar (se 3.1)
3.1 Klarna Betalningar

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder kan vi komma att överföra dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna i samband med köptransaktionen, så att Klarna kan bedöma om du har rätt till deras betalningsmetoder och skräddarsy dessa betalningsmetoder efter dig. Dina överförda personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med Klarnas eget integritetsmeddelande.

4. Behandlare av personuppgifter

Kunduppgifter behandlas av våra anställda och våra utvalda partners. Medarbetarna hos våra partners behandlar dina personuppgifter endast för att utföra sina uppgifter, till exempel för insamling av din beställning, leverans, mottagande av returer och kundservice.

5. Dataskydd och -lagring

Insamlade personuppgifter lagras i datorrum som skyddas av lösenordsskyddade servrar. Endast de personer som har rätt att göra det på grund av sina arbetsuppgifter har tillgång till systemen. Trafiken mellan systemanvändaren och systemet är alltid krypterad.

Uppgifter lagras i princip under den tid som krävs enligt lag, t ex för beställningar regleras lagringen av bokföringslagen. Information baserad på andras samtycke, t ex kunden, lagras så länge samtycket återkallas.

6. Dina rättigheter

Varje person i registret har rätt att kontrollera sina uppgifter som finns lagrade i registret och kräva rättelse av eventuella felaktiga uppgifter eller komplettering av ofullständiga uppgifter. Om en person vill kontrollera de uppgifter som finns lagrade om honom eller kräva rättelse ska begäran skickas skriftligen till den registeransvarige.

En person i registret har rätt att begära att personuppgifter om honom tas bort från registret ("rätten att bli glömd"). De registrerade har även andra rättigheter enligt EU:s allmänna dataskyddsförordning, som att begränsa behandlingen av personuppgifter i vissa situationer.

Begäran ska skickas skriftligen till den registeransvarige. Om det behövs kan registratorn begära att begäran styrker sin identitet. Den registeransvarige svarar kunden inom den tid som anges i EU:s dataskyddsförordning (vanligtvis inom en månad).

7. Cookies

Vår webbutik använder cookies. Cookies är små textfiler mellan din terminals webbläsare och servern som har en viss giltighetstid, varefter webbläsaren raderar denna information. Vissa cookies är obligatoriska för driften av vår webbplats och användaren kan inte neka dem om han vill fortsätta använda vår tjänst. Andra cookies är cookies relaterade till analys och marknadsföring, som användaren kan välja bort / inte godkänna.

Presentkort som använts för ditt inköp.