Välkommen! Vi har över 850 olika reservdelar direkt i eget lager - Lagervarorna skickas samma eller nästa arbetsdag från beställningen och leveranstid är ca 2-5 vardagar.

Rento

  Bläddra bland kategorier

Rento har varit en stark del av bastuupplevelsen i ett decennium nu.

Hela produktsortimentet bär stolt Design from Finland-märket och dessutom har flera produkter nyckelflaggan som ett tecken på den inhemska tillverkningsprocessen

Ansvarsfull upphandling

Rento produkter tillverkas i Finland, på andra håll i Europa eller i Amfori BSCI granskade fabriker, varumärket Rento ägs av ett finskt familjeföretag som är medlem i Amfori BSCIs företagsnätverk, vars mål är att förbättra arbetsförhållandena i internationella leveranskedjor och att harmonisera tillsynen av leverantörer. Amfori BSCI-systemet bygger på FN:s och ILO:s överenskommelser om mänskliga rättigheter och arbetsvillkor.

Lång livslängd, högkvalitativt urval

Varumärket Rento satsar särskilt på produkternas livslängd och kvalitet, så produkterna i Rento-sortimentet håller för användning och tid både vad gäller kvalitet och design. Du hittar alltid moderna och innovativa bastuprodukter i Rento produktsortiment, som är designade för att både inspirera alla sinnen och hålla i bruk. Användnings- och skötselinstruktionerna som följer med många produkter hjälper till att hålla produkten i gott skick, så att den kommer att fungera länge.

Material

Att experimentera med nya material och produktionsmetoder, kontinuerlig produktutveckling och hänsyn till miljöpåverkan är kärnan i vår Rento-ideologi. Allt material är utvalt för att tåla tid, uppmärksamhet och etisk granskning. Vi strävar efter att öka användningen av återvunnet material i produkter och att minska mängden förpackningsmaterial för produkter utan att kompromissa med produktskyddet. Rento föredrar återvinningsbart förpackningsmaterial som kartong och återvinningsinstruktioner för förpackningar är märkta på förpackningen.

Visar produkter 1-60 / 124

Presentkort som använts för ditt inköp.