Fri frakt kampanj för alla bastupaket - Spara 995 kr - gäller tom 30/6 i vår webbutik!

Jeremias

  Bläddra bland kategorier

Jeremias – Din bastuskorstensexpert!

När du ger dig in i bastuvärlden, välj Jeremias - Europas främsta varumärke inom tillverkning av stålskorstenar! Jeremias är ett tyskt företag som respekterar mer än 40 års tradition och erbjuder innovativa lösningar för behoven i hem och sommarstugor.

Varför välja Jeremias?

Kvalitet och brandsäkerhet: Jeremias bastuskorstenar är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål och uppfyller de högsta brandsäkerhetsstandarderna. Du kan njuta av bastun utan oro, med vetskapen om att du väljer ett pålitligt och säkert alternativ.

Miljövänlighet: Jeremias engagemang för miljöansvar kan ses i återvinningsbara material och hållbara produkter. Genom att välja en Jeremias produkt gör du ett smart val som gynnar både dig och din miljö.

Enkel installation: Jeremias färdiga skorstenar och rökrör är designade för enkel och snabb installation. Det färdiga bastuskorstenpaketet kommer med alla basdelar du behöver för att bygga en funktionell bastuskorstenlösning – så att du kan njuta av bastun utan onödiga bekymmer!

Praktiska tillbehör: Jeremias tillbehör gör det enkelt och säkert att installera skorstenen för vedeldad bastu. Genom att förlänga skorsten efter behov eller välja tilläggsisolering kan du anpassa installationen till praktiskt taget alla möjliga installationsplatser! Glömma inte smarta skorstenmodell vattenvärmareprodukter!

Hållbarhet: Jeremias produkter är inte bara av hög kvalitet, utan också långvariga. Den 25-åriga garantin för produkter tillverkade av rostfritt stål är den längsta på marknaden, en indikation på produkternas tillförlitlighet.

Det är ingen slump att Jeremias är världens ledande tillverkare av rök- och skorstenssystem. Gå med tusentals nöjda kunder och gör din bastuupplevelse ännu bättre med Jeremias! På Saunaparts.se kan du få ett riktigt omfattande urval av Jeremias skorstensprodukter direkt från vårt eget lager, snabbt, enkelt och billigt!

Visar produkter 1-55 / 55

Presentkort som använts för ditt inköp.