Välkommen! Vi har över 850 olika reservdelar direkt i eget lager - Lagervarorna skickas samma eller nästa arbetsdag från beställningen och leveranstid är ca 2-5 vardagar.

Nystad Bastudoft

  Bläddra bland kategorier

Hälsningar från Nystad! Nystad Sauna Company uppdrag är att fira skönheten i bastu och natur och dela deras autentiska atmosfär med människor runt om i världen, året runt.

Våra produkter är 100 % naturliga bastudofter, gjorda av torkat finskt björklöv och örtvälling. Produkterna är individuellt förpackade i biologiskt nedbrytbara doftpåsar, som blötläggs i bastustäva som en tepåse. Även om vi vill dela den finska naturens skönhet och bastuupplevelsen med världen, är vi också intresserade av att utforska vad världen har att erbjuda oss.

Vet du vad du andas?

Våra bastudofter tillverkas genom att torka noggrant utvalda ekologiska finska växter, utan att tillföra dem något eller ta ifrån dem något. De är livsmedelssäkra, så Nystad Sauna Company Bastudofter utgör ingen fara, även om ett barn eller husdjur av misstag dricker ur vattenbehållaren. Produkterna är kemikaliefria, plastfria, veganska, biologiskt nedbrytbara och lämnar inget avfall i världen. De är enkla, rena och säkra att använda. Våra produkter är ekologiska och handgjorda i Finland och har inte testats på djur. Vi vill erbjuda dig ren lyx med gott samvete! Förutom den underbara lukten och atmosfären förstärker våra produkter även bastuns välbefinnande. Naturliga eteriska oljor och vitaminer från löv och örter tas upp i kroppen genom huden och luftvägarna. Nystad Sauna Company föddes ur vår egen kärlek till finsk natur och bastu.

Vi hoppas att du också kommer att älska det!

Visar produkter 1-6 / 6

Presentkort som använts för ditt inköp.